referenties

Evenementen hebben een eigen dynamiek. Na een gedegen voorbereiding moet de ‘productie’ in een relatief korte tijd perfect worden uitgevoerd. Op het moment suprême vergt dat maximale inzet, gedegen vakkennis, enorme werklust, grenzeloos doorzetting -en improvisatie vermogen. Alle deadlines worden gehaald, de organisator van het evenement en partners weten waarvoor zij staan. Hartman Local Crew is vertrouwd met evenementen. We kennen de obstakels en ‘de klappen van de evenementenzweep” als geen ander. Wij hebben een schat aan ervaring opgebouwd door een netwerk van professionele evenementen aanpakkers. Wij helpen organisatoren en hun partners graag. Uw evenement en uw deadlines zijn ook onze uitdaging.

Hartman Local Crew werkt onder andere voor:

Mojo Concerts / Live Nation Entertainment
is uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider met een Amerikaanse wereldspeler (Live Nation) als eigenaar. Er is geen mega-ster te bedenken die niet door Mojo Concerts in Nederland op een podium is gezet.

Ampco Flashlight
is een internationaal opererende onderneming in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur. Met ruim 35 jaar ervaring biedt Ampco creativiteit en vakkennis binnen de segmenten broadcast, theater, live- en corporate events.

Edward Air Cargo
sinds 1978 is Edward Air betrokken bij de Tour Industry en hebben hier inmiddels veel ervaring bij opgedaan. Artiesten en bands die concerten geven over de hele wereld versturen hun cargo met de Rock-it Cargo organisatie waarmee Edward Air een nauw samenwerkingsverband heeft.

Ahoy Rotterdam
biedt al ruim 40 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met haar unieke combinatie van een Congres- & Vergadercentrum, zes Beurs- & Evenementenhallen en het Sportpaleis kunnen wij Ahoy met recht een multifunctionele accommodatie noemen.

Ziggo Dome
is ontworpen vanuit het principe ‘single purpose design, multi-use’. De zaal is met maar één doel voor ogen ontworpen: de beste akoestiek en zichtlijnen voor versterkte muziek. Groots, maar toch intiem. Kortom, alles is aanwezig om bezoekers optimaal te laten genieten van hun helden.

Afas Live
Sinds 2001 maakt deze locatie haar credo ‘Live will never be the same!’ meer dan waar. De locatie biedt jaarlijks aan ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Het is een locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek.

GelreDome
is het grootste theater van Nederland. Ruim een miljoen mensen passeren ieder jaar de poorten van GelreDome. Het evenementencomplex is jaarlijks thuisbasis voor meer dan zestig grootschalige evenementen. Tientallen wereldsterren stonden al op de planken in GelreDome

Amsterdam ArenA
is een multifunctioneel stadion. Het is met 53.052 zitplaatsen het grootste stadion van Nederland.

Disney on Ice
is een reizende ijs show, die zijn oorsprong vindt in 1981 en opgericht is door The Walt Disney Compagny, onder de naam “Disney on Ice”. In der loop der jaren zijn er vele mooie voorstellingen gemaakt, die ondertussen al door acht producties over de hele wereld reizen.

Een afspraak met Hartman Local Crew maken? Neem contact met ons op.

Copyright Hartman Groep 2018 | all rights reserved