Met wie werken wij samen

Referenties

Evenementen hebben een eigen dynamiek. Na een gedegen voorbereiding moet de ‘productie’ in een relatief korte tijd perfect worden uitgevoerd. Op het moment suprême vergt dat maximale inzet, gedegen vakkennis, enorme werklust, grenzeloos doorzetting -en improvisatie vermogen. Alle deadlines worden gehaald, de organisator van het evenement en partners weten waarvoor zij staan. 

Hartman Local Crew is vertrouwd met evenementen. We kennen de obstakels en ‘het klappen van de evenementenzweep’ als geen ander. Wij hebben een schat aan ervaring opgebouwd door een netwerk van professionele evenementen aanpakkers. Wij helpen organisatoren en hun partners graag. Uw evenement en uw deadlines zijn ook onze uitdaging.

Uw deadlines, onze uitdaging

Hartman Local Crew werkt onder andere voor:

Mojo Concerts / Live Nation Entertainment

Deze concertpromotor, uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider met een Amerikaanse partner (Live Nation) als eigenaar, is al 40 jaar één van onze vaste afnemers en een bijzonder trouwe klant. Er is geen megaster te bedenken die niet door Mojo Concerts in Nederland op een podium is gezet.

greenhouse talent

Greenhouse Talent is een promoter, booking & talent agency, die actief is in Nederland/België en de organisator is achter een groot aantal uiteenlopende shows. Van concerten, family entertainment tot live comedy en van clubniveau tot stadionconcerten, voor doelgroepen van jong tot oud.

rock-it cargo

Als toonaangevende leverancier van expeditie- en logistieke services voor live-evenementen combineert Rock-it Cargo zeer ervaren agenten met het meest vertrouwde wereldwijde netwerk in de branche. Rock-it Cargo werkt voor de crossload met de meest betrouwbare local crews ter wereld om ervoor te zorgen dat zendingen veilig en op tijd aankomen, ongeacht de locatie.

Ahoy Rotterdam

Biedt al ruim 40 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met haar unieke combinatie van een Congres- & Vergadercentrum, zes Beurs- & Evenementenhallen en het Sportpaleis kunnen wij Ahoy met recht een multifunctionele accommodatie noemen.

Ziggo Dome

Een concertzaal ontworpen vanuit het principe ‘single purpose design, multi-use’. De zaal is met maar één doel voor ogen ontworpen: de beste akoestiek en zichtlijnen voor versterkte muziek. Groots, maar toch intiem. Kortom, alles is aanwezig om bezoekers optimaal te laten genieten van hun helden. Zie ook: De Ultieme Muziekbeleving

Afas Live

Sinds 2001 maakt deze locatie haar credo ‘Live will never be the same!’ meer dan waar. De locatie biedt jaarlijks aan ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Het is een locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek.

GelreDome

Is het grootste theater van Nederland. Ruim een miljoen mensen passeren ieder jaar de poorten van GelreDome. Het evenementencomplex is jaarlijks thuisbasis voor meer dan zestig grootschalige evenementen. Tientallen wereldsterren stonden al op de planken in GelreDome

Johan Cruijff ArenA

Is een multifunctioneel stadion. Het is met 54.990 zitplaatsen het grootste stadion van Nederland.

Disney on Ice

Deze reizende ijs show, die zijn oorsprong vindt in 1981 en opgericht is door The Walt Disney Company, onder de naam “Disney on Ice”. In der loop der jaren zijn er vele mooie voorstellingen gemaakt, die ondertussen al door acht producties over de hele wereld reizen.

Ampco Flashlight

De “Go-To” leverancier in de Benelux voor Audio/Video. Ampco Flashlight is een internationaal opererende onderneming in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur. Met ruim 35 jaar ervaring biedt Ampco creativiteit en vakkennis binnen de segmenten broadcast, theater, live- en corporate events.

Testimonial

“When we needed a local crew for a production in the Netherlands. Hartman Local Crew delivered a full turn-key solution. They managed local logistics and complex deliverables to complete our project within a very tight timeline. I’d gladly work with Hartman Local Crew. Thank you – I’m sure we’ll see each other again!“​.