Wat doen we

Diensten

Het dienstenpakket van Hartman Local Crew staat voor flexibiliteit, kwaliteit en een zeer ruime kennis van zaken. Op korte termijn een aanvraag, lange werkdagen, uitlopen van werkzaamheden? Wij staan altijd voor u klaar!

Kwaliteit staat bij ons voorop! Alvorens met medewerkers van Hartman Local Crew aan de slag gaan, hebben zij kennis genomen wat er van hun wordt verwacht en zijn zij uitvoerig ingelicht over de werkzaamheden tijdens uw evenement.

Hartman Local Crew is door tientallen jaren ervaring DE specialist in evenementenland geworden als het gaat om:

- 01

light and sound technicians

Allerhande ondersteuning op het gebied van A/V-techniek. Een lichttechnicus is werkzaam binnen de audiovisuele sector, dat naast licht ook betrekking heeft op geluid, een lichttechnicus is verantwoordelijk voor het verzorgen van de verlichting van mensen en voorwerpen.

- 02

Riggers

Hoor je bij de ploeg riggers dan weet je wat werken op grote hoogte is. Je kan klimmen en weet wat ervoor nodig is om dit veilig en verantwoord te doen. Je bent er vaak als eerste bij op de klus en gaat ook niet zelden als laatste naar huis. Maar ervaren riggers zijn dat gewend en houden zoveel van hun werk dat ze dat er graag voor over hebben.

- 03

scaffolders

De scaffolders (podiumbouwers) maken van een lege hal of een kaal terrein een heuse “concert stage”. Als een geoliede machine werkt de ploeg scaffolders aan de opbouw (en later de afbouw) van het podium en alle steigerconstructies die nodig zijn om van een concert een schitterende show te maken. Hartman Local Crew werkt op locaties door het hele land. Van Goffert Park (Phil Collins, Bon Jovi) tot de Arena (Metallica) en van Malieveld (Pink) tot de Kuip (Rammstein), bij al deze shows hebben scaffolders de opbouw en afbouw voor hun rekening genomen. Spreekt dat je aan, zou jij dat ook willen, laat ons dat dan weten.

- 04

Site-crew

Om te zorgen dat iedereen op locatie weet waar zijn of haar werkplek is assisteert de site-co de tourproductie door middel van allerlei hand en spandiensten. Dat kan zijn telefonische ondersteuning geven (handig wanneer er een woordje Nederlands nodig is) maar ook zorgen dat alle kleedkamers en opslagruimtes van een juist naambordje voorzien zijn.

- 05

Stagehands

Het razendsnel lossen van een hele karavaan aan trucks en dan zorgen dat al die flightcases op locatie ook gelijk daar komen te staan waar de crew ze nodig heeft, dat is het werk van de betere stagehand. Na afloop van het spektakel dan ook weer als een geoliede machine zorgen dat all de band-gear weer veilig en secuur is ingeladen, klaar voor de volgende etappe van de reis. Kan je dat of wil je dat leren. Dan ben je bij ons aan het goede adres.

- 06

heftruckchauffeurs

De heftruck is een essentieel stuk gereedschap voor de crew bij de load-in of load-out. Razend zware flightcases moeten naar verschillende hoogteniveaus worden getild. Dit moet uiteraard veilig en verantwoord gebeuren. Daarom is het belangrijk dat de crew die zich hiermee bezighoudt ook gecertificeerd is om de heftruck te kunnen en mogen besturen. Het team is op veel momenten van de heftruckchauffeur afhankelijk om het werk goed en snel te kunnen doen.

- 07

SPOTTERS

Binnen onze crew hebben wij ook een aantal ervaren en professionele volgspotters en truss-spotters. Wij lever deze vakmensen, op oproepbasis, aan verhuurbedrijven, concertzalen en TV-studio’s en productiemaatschappijen. Deze ploeg heeft een optimale timing en kan zowel staand als hangend (truss-spotters) haar taken naar behoren uitvoeren. Zij zijn voorzien van de benodigde PBM (veiligheidsuitrusting) en onopvallende passende (zwarte) kleding. Goed belichten is een vak. Onze mensen verstaan dat vak.

- 08

vacatures

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Heb je affiniteit met evenementen en geen 9 tot 5 mentaliteit? Schrijf je dan nu in!

Wij hebben een groot bestand aan werknemers en we kunnen altijd extra handen gebruiken. Concerten, festivals en evenementen worden het hele jaar door gehouden, met de zomer als hoogseizoen.
Ontdek samen met ons de evenementen branche tijdens het werk op nationale en internationale evenementen. 

Vul het formulier in en wij nodigen je uit voor een intake-gesprek op ons kantoor in Rotterdam.

testimonial

“Finding the right crew for a gig can be very time consuming. Hartman Local Crew made the process painless by supplying a professional crew, even on very short notice. Thank you Hartman Local Crew – I’m sure we’ll see each other again!“​