vacatures

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je te horen krijgt dat je mee mag werken als local crew member voor een internationale artiest of band die een “gig” doet in Nederland?

Als wij beginnen met de opbouw van een evenement of een show is er nog niks. Samen werken we naar een groots resultaat. En voelen ons trots als anderen blij zijn met wat wij hebben neergezet.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Met en zonder ervaring. Ga je bij ons aan het werk, dan krijg je een unieke kijk achter de schermen van de mooiste internationale optredens die in Nederland plaatsvinden. Zo zijn we betrokken bij  de gigs van de Stereophonics, Liam Gallagher, The Script, Andrea Bocelli, Simple Minds, Paul McCartney, Eric Clapton en nog veel en veel meer!

De Hartman Local Crew wordt breed ingezet in verschillende disciplines; sitecrew, techniek en podiumbouw.

Als je als scaffolder (podiumbouwer) aan de slag gaat, werk je mee in de op- en afbouw van podium- en steigerconstructies op festivals. Je houdt ervan om fysiek bezig te zijn. Het werk is afwisselend en je komt op veel verschillende plekken. Met een leuk team bouw je grootse dingen.

Lijkt het je leuk om te werken als scaffolder, site- of technical crew? Dan is dit is je kans. Vul het formulier nu in en we maken een afspraak met je.